CUMPĂRARE ȘI LIVRARE

Modalitate de cumpărare

Toate produsele disponibile pe acest webshop se pot cumpăra doar online.

Va atragem atenția ca în cazul unei erori tehnice în ceea ce privește afișarea stocului sau a prețurilor, colegii noștri vă vor contacta în legatură cu disponibilitatea și prețul de vânzare al produselor.

Modalitate de transport

Transportul se efectuează prin curierat.

Toate comenzile sunt procesate, în ordinea cronolgică doar în zile lucrătoare (Luni-Vineri).

Vă rugăm, să furnizaţi o adresă şi oră la care curierul va găsi cu siguranţă o persoană îndreptăţită să preia coletul. 

Atenție: în perioadele aglomerate, sezon iarnă/vară timpul de livrare poate crește până la 5 zile lucrătoare. Vă rugăm să luați în calcul acest aspect în momentul plasării comenzii.

În cazuri puțin probabile de deteriorare vizibilă a mărfii sau neconcordanțe cu ceea ce aţi comandat, vă rugăm nu preluaţi marfa de la curier și sa ne înștințati la office@anvelope365.ro.

Tarife de transport

Tariful pentru transportul anvelopelor pentru turisme, 4×4 si camionete (indiferent de dimensiune) este 13 lei (pretul include TVA)/anvelopă.

Costurile de livrare sus menționate sunt valabile în localitățile aflate în aria de acoperire a curierului Nemo Express sau DPD

Costul livrării în afara ariei de acoperire a curierului vă va fi comunicat telefonic.

Modalitate de plată:

1. Contravaloarea facturii se va achita prin ramburs.

2. Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro)

Magazinul online http://anvelope365.ro/ folosește pentru tranzacțiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlătesc. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD. Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Garanţie

Perioada de garanţie acordată anvelopelor este de 2 ani pentru defecte de fabricație, conform legislației în vigoare.

Nu se consideră defecte de fabricaţie denivelările şi umflăturile pe flancuri provocate de ruperea sau lovirea carcasei.
Factura care validează garanţia împreună cu certificatul de garanție și declarația de conformitate, va fi înmânată împreună cu produsul.

Produsele cu lipsă de conformitate

În cazul în care clientul primește anvelope a căror caracteristici nu corespund cu cele comandate, afișate pe site, se pot returna.
În acest caz clienții pot alege ca produsele să fie înlocuite cu cele conforme sau returnarea contravalării produselor și a cheltuielilor de transport. În cazul în care clientul primește produse neconforme cheltuielile de transport pentru returnare vor fi suportate de către Anvelope Online SRL.

Dreptul de a renunţa la produsul comandat

Conform Ordonanței de urgență nr. 34/2014, în termen de 14 zile de la preluarea mărfii comandate , cumpărătorul are dreptul de a renunţa, fără justificare și fără penalități, la produsul comandat. În acest caz preţul achitat în schimbul produsului comandat, garantat va fi returnat de către Vânzător în cel târziu  14  zile. În caz de renunţare, cheltuielile de returnare a mărfii vor fi în sarcina cumpărătorului. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Nu se acceptă la returnare anvelope montate, folosite, lovite sau deteriorate de către cumpărător.

Datele obţinute de la clienţii noştri vor fi gestionate confidenţial şi vor fi  folosite numai în scopul îndeplinirii serviciilor.